Cases

Vi har lavet en del forskellige produktioner i vore studier, og her er nogle eksempler, der forhåbentlig kan bruges som inspiration til jeres næste arrangement. 

Danske Bank lederkonference 2022

Danske Banks afholdt deres lederkonference 2022 i eventstudiet hos Studio 1B. Arrangementet foregik dels med præsentationer i studiet og dels med speakere fra forskellige lokationer.

Danske Bank lederkonference Studio 1B 220117

TV2 Zulus nytårsquiz 2021

Vi lagde studie til optagelse af TV2 Zulus store fede nytårsquiz 2021, som blev produceret af Metronome Productions. Fire hold dystede på deres viden om året der gik, og du kan se de tre færdige programmer på TV2 Play.

TV2 Zulu nytårsquizz 2021

Omada Virtual Summit

IT-virksomheden Omada valgte at afholde deres virtuelle årsmøde i evenstudiet, hvorfra ledende medarbejdere fremlagde planerne for dette års aktiviteter. I samme forbindelse havde Stuidio 1B faciliteteret produktion af videoindslag og grafisk materiale til den store LED-skærm, der agerer baggrund for studiet.

Omada Virtual Summit 2022

CBS Case Competitions

Studio 1B leverede rammerne til CBS, der over to dage afholdt case competitions, som er en international dyst mellem studerende og deres bud på løsningen af en specifik udfordring. Denne gang blev arrangementet afholdt som en virtuel event med tre teams i finalen som hver gav deres bud på, hvordan blandt andet IKEA kan højne bæredygtighed og indføre cirkulær økonomi. I studiet var en jury sammensat af 10 erfarne erhvervsledere, som på baggrund af virtuelle præsentationer og spørgerunder fandt frem til vinderteamet.

Award show in Studio 1B

LB Forsikring

Kæmpe online kick-off for 750 medarbejdere, som blev indført i Dreams & Details formatet, der skal hjælpe med at forfølge drømmen: “Sammen gør vi forsikring overflødig”.

Robert Prisen 2021

Da Robertstatuetterne blev uddelt, skete det direkte fra Studio1B.

Årets show blev ikke som tidligere, da det foregik uden fysisk publikum denne gang. Søren Høy og hans gæster guidede gennem nominerede og vindere af de ialt 28 priser, der blev uddelt.

Se hele udsendelsen her 

Danmarks Største Virtuelle Ølsmagning

Royal Unibrew stod for en serie ølsmagninger for alle interesserede. Konceptet bestod i, at man, for at deltage, skulle investere i en smagekasse med 12 Danske specialøl fra 12 forskellige bryggerier. Fra Studio 1B blev de forskellige produkter præsenteret og kommenteret. 

Der er mere information om konceptet her

B:Hip

B:Hip og Projektnemo afholdt international live event i fire studier fordelt over 14 tidszoner. København var centrum for begivenheden, som strakte sig over en hel weekend og blev fulgt af 5.000 online deltagere