Cases

Vi har lavet en del forskellige produktioner i vore studier, og her er nogle eksempler, der forhåbentlig kan bruges som inspiration til jeres næste arrangement. 

CBS Case Competitions

Studio 1B leverede rammerne til CBS, der over to dage afholdt case competitions, som er en international dyst mellem studerende og deres bud på løsningen af en specifik udfordring. Denne gang blev arrangementet afholdt som en virtuel event med tre teams i finalen som hver gav deres bud på, hvordan blandt andet IKEA kan højne bæredygtighed og indføre cirkulær økonomi. I studiet var en jury sammensat af 10 erfarne erhvervsledere, som på baggrund af virtuelle præsentationer og spørgerunder fandt frem til vinderteamet.

LB Forsikring

Kæmpe online kick-off for 750 medarbejdere, som blev indført i Dreams & Details formatet, der skal hjælpe med at forfølge drømmen: “Sammen gør vi forsikring overflødig”.

Robert Prisen 2021

Da Robertstatuetterne blev uddelt, skete det direkte fra Studio1B.

Årets show blev ikke som tidligere, da det foregik uden fysisk publikum denne gang. Søren Høy og hans gæster guidede gennem nominerede og vindere af de ialt 28 priser, der blev uddelt.

Se hele udsendelsen her 

Danmarks Største Virtuelle Ølsmagning

Royal Unibrew stod for en serie ølsmagninger for alle interesserede. Konceptet bestod i, at man, for at deltage, skulle investere i en smagekasse med 12 Danske specialøl fra 12 forskellige bryggerier. Fra Studio 1B blev de forskellige produkter præsenteret og kommenteret. 

Der er mere information om konceptet her

B:Hip

B:Hip og Projektnemo afholdt international live event i fire studier fordelt over 14 tidszoner. København var centrum for begivenheden, som strakte sig over en hel weekend og blev fulgt af 5.000 online deltagere

Danske Banks virtuelle lederkonference

Danske Banks første virtuelle lederkonference involverede flere end 300 ledere.